Felicia is vanaf januari 2019 werkzaam als jongerencoach binnen onze organisatie. Wij kennen Felicia als betrouwbaar, een aanpakker en iemand die haar afspraken altijd tijdig nakomt. Ze heeft goed contact met lokale jongeren uit de omgeving en is altijd opzoek naar kansen en mogelijkheden binnen het netwerk.

Doortje de Boer Teammanager

Via A Beautiful Balance terecht gekomen bij een workshop kind-ouder yoga gegeven door Felicia. Ik vond het een leuke en speelse workshop. Leuk dat jij ook zelf meedeed. Verder vond ik het goed dat jij de kinderen vragen stelde en de kinderen ook complimenten gaf.

Martine Stam Moeder

Wij werken op een prettige manier samen met Felicia voor het verzorgen van Weerbaarheidstrainingen aan verschillende doelgroepen. Fijne communicatie en alles wordt snel geregeld. Klanten zijn tevreden over haar trainingen!

Regiekr8

De kinderyoga en Rots&Water workshops zijn heel leuk om (met je kind samen) te volgen. Onze dochter had het er na een half jaar nog steeds over en wilde graag weer. Dit keer zelfs samen met een vriendinnetje, wat betekent dat ze zich op haar gemak voelt bij Felicia. Felicia maakt echt contact met de kinderen, straalt rust uit, wat tijdens de lessen de kinderen het vertrouwen geeft om mee te doen.

Leonie

In oktober had ik het genoegen om in mijn eigen yogaruimte in Barendrecht een ouder-kind-yogales (voor 3 tot 5 à 6 jarigen) bij te wonen, gegeven door Felicia Verhaar van De Wensballon. Het thema was 'herfst' en Felicia had een leuk programma voorbereid. Bewegen, activeren, vertragen, samenwerken, masseren en ontspannen. Dit alles op een hele toegankelijke manier waardoor het voor zowel de kindjes als de ouders een erg leuke, speelse les werd. Quality-time voor ouder & kind. Felicia weet op een hele enthousiaste manier de kindjes uit te dagen waarin merkbaar is dat zij ervaring heeft als leerkracht in het basisonderwijs. Felicia is een topper en haar ouderkindyoga lessen vind ik een aanrader!

Jacqueline Luchtmeijer A Beautiful Balance